Pečeme koláče a buchty s Claudií

20. 3. 2015 | První jarní dny nám dodávají příval energie, s nadšením si vychutnáváme první svátky, kterými jsou Velikonoce. V těchto dnech chystáme slavnostní menu, pečeme tradiční moučníky a těšíme se ze společných dnů s celou rodinou.

Oblíbený kulinární speciál týdeníku Claudie je tentokrát věnovaný právě tomuto období. Přináší nejen nejznámější recepty moučníků podávaných o Velikonocích, ale především recepty na českou klasiku – na koláče a buchty, do kterých jako náplň používáme hlavně zimní zásoby ořechů, máku, povidel... než nás léto přivítá čerstvým ovocem.
Speciál zároveň nabízí inspiraci pro jednoduché, lehké jarní masové i bezmasé pokrmy s mladou zeleninou a bylinkami, dále přináší recepty na osvěžující nápoje či na veselé doborty pro děti. Čtenáři si navíc můžou jaro zpříjemnit finanční výhrou, pokud zašlou tajenky vyluštěných soutěžních křížovek.

Speciál Claudia Pečeme koláčky a buchty má 48 stran, obsahuje 60 výborných, ověřených receptů a stojí 22 Kč.

Kalendář vydání časopisů
Pátek
18 / 7
Čas na lásku č. 15
Pondělí
21 / 7
Rytmus života č. 30
TV Plus14 č. 16
TV Revue č. 16